Det finns många bra skäl att välja Amica.

1. Lång erfarenhet
Vi startade upp vår verksamhet för 120 år sedan, och har lång erfarenhet av kaffeservice och varuautomater. Dessutom är vår verksamhet rikstäckande och vi samarbetar dagligen med våra restauranger för att kunna ge våra kunder den allra bästa måltidsservicen.

2. Skräddarsytt för dig
Hur vill ni fika på jobbet? För oss är det väldigt viktigt att du som kund är nöjd. Därför ligger det högt på vår prioriteringslista att höra dina önskemål och skräddarsy en fikamiljö som passar din arbetsplats. I våra varuautomater kan du hitta både klassiska bästsäljare och hälsosamma produkter - helt beronde på hur du vill ha det.

3. Service i världsklass
Med en kaffeautomat från Amica ska du och dina kollegor alltid kunna förvänta er en perfekt kopp kaffe i en inbjudande miljö. Därför jobbar vi stenhårt med vår service - varje dag och dygnet runt.

4. Pålitliga leverantörer
Vi väljer produkter och maskiner från kända leverantörer och grossister. Ett av kraven när vi väljer råvaror är att de ska kunna spåras ända till producenterna. Och vi jobbar stenhårt för att det goda också ska göra gott. Både för dig, våra leverantörer och vår miljö. Därför lägger vi stort fokus på att erbjuda gott kaffe och te som är 100% ekologiska och Fair Trade.

Kontakta oss
Göran Johansson - Teknikchef,  0708-59 20 68
Angelica Gustafsson - Gruppchef,  070 881 4817
Carina Romedahl - Driftchef, 070 859 20 14
Niklas Sköld - Gruppchef, 073 083 97 97

Du når oss även på:  vending@compass-group-fs.com