Att inbjuda till smakupplevelser innebär så mycket mer än att servera mat. Det innebär också att bjuda på ett leende, en hjälpande hand, en ljuvlig doft eller en spännande oväntad smak. Att varje besök på restaurangen väcker dina sinnen och får dig att vilja återkomma. Varje dag!

Säsongens bästa råvaror
Vi väljer alltid råvaror av hög kvalitet och våra måltider lagas från grunden i våra kök av utbildad personal. Menyerna varieras efter säsong vilket tillåter oss att använda säsongens bästa råvaror samt närproducerat och ekologiska råvaror där det är möjligt. Vi erbjuder dagligen god och vällagad husmanskost. Aktuella menyer hittar du här på hemsidan.

Spara tid och pengar
Visst känner du igen problemet; varje dag när det börjar dra ihop sig mot lunch ska någon ur personalen utses som tar på sig ansvaret att ringa runt till olika restauranger och fråga efter aktuell meny. Det tar tid, tid som kan utnyttjas till bättre saker.

Compass Group FS kan erbjuda dig och ditt företag olika smarta lösningar. Är ni ni ett mindre antal personer vid företaget kanske en smakfull portionsmatlåda med smör, bröd och fräsh sallad kan vara ett alternativ. Är ni ett större antal personer och har ett lunchrum eller personalmatsal så kan vi erbjuda lunch i kantin. Lunchen består av god, vällagad husmanskost med fräscha tillbehör och nybakat bröd. Ni väljer om ni själva vill hämta eller om vi ska levererar direkt till er.

Oavsett vilket, så har vi en lösning som vi vet kommer passa dig och ditt företag. Kontakta oss gärna, ge oss förutsättningarna, så kan vi erbjuda dig ett förslag som innebär att du sparar tid
och pengar från första stund.

Varmt välkommen!