Vi hälsar dig hjärtligt välkommen till Restaurang Videbergsborg!

Vi har tänkt om och fräschat upp! Nu kan du njuta av klassiska och gröna smaker tillagade från grunden. I lunchpriset ingår också en säsongsinriktad salladsbuffé, hembakat bröd och kaffe på maten. Varje dag är en av våra tre varma rätter nyckelhålsmärkt - bra för dig som vill äta extra hälsosamt.

Du hittar oss utanför Ringhals grindar, i huset Videbergsborg. Här kan du starta dagen med en skön frukost, äta en god lunch eller få ny energi efter en fikapaus. Vi håller öppet från tidig morgon och erbjuder hela dagen ett digert fikautbud och färdiga mackor.

Beställ lunch och fika till kursen
Beställ din fika- och lunchleverans till kursen hos oss. Kan inte ni komma hit, kommer vi till er -vi levererar direkt till er plats om det passar er bättre. Till fikat erbjuder vi olika mackor, fikabröd och gott kaffe. Om ni är mer hungriga har ni hela vårt lunchutbud att välja från – dagens lunch, paj och sallader.

Du vet väl att ni också kan boka vår VIP-matsal för ca 25 gäster om ni vill äta lunch tillsammans?! För beställning och bokning, kontakta restaurangen.

 

Välkommen!