Vi hälsar dig hjärtligt välkommen till Restaurang Kantarellen!

Vi har tänkt om och fräschat upp! Nu kan du njuta av klassiska och gröna smaker tillagade från grunden. I lunchpriset ingår också en säsongsinriktad salladsbuffé, hembakat bröd och kaffe på maten. Varje dag är en av våra rätter nyckelhålsmärkt - bra för dig som vill äta extra hälsosamt.

Hos oss kan du starta dagen med en skön frukost, äta en god lunch och få ny energi efter en fikapaus. I kaféet kan du hela dagen välja bland matiga mackor, pajer och gott fikabröd. Ta en paus och njut av en espresso eller caffè latte. Vi erbjuder också en fräsch salladsbuffé; plocka ihop din egen sallad och betala efter vikt. Perfekt som ett lättare lunchalternativ.

 

Du hittar vår restaurang innanför grindarna. I dörren bredvid hittar du vårt kafé. Beställningar och catering Gör dina beställningar till konferensen hos oss. Vi levererar fika och mat direkt till konferensrummet, enklare kan det inte bli.

Vid andra tillfällen passar kanske vår VIP-matsal för cirka 18 gäster bättre. Vi erbjuder även catering med bland annat vår omtyckta smörgåstårta.

För beställning och bokning kontakta restaurangen.

 


Välkommen